Efter många om och men så är det äntligen dags för en ny och uppgraderad hemsida. Den nya hemsidan finner ni på http://www.beachnina.se/ dit även den här adressen kommer peka om en vecka eller två när vi har arkiverat och finputsat det allra sista. Arbetet med den nya hemsidan har pågått större delen av år 2013, och resultatet är en ny design och flera nya funktioner. Några av dem finns inte tillgängliga än, men kommer allt eftersom aktiveras under januari och februari månad. Nedan har ni ett par exempel på nya funktioner:

  • Möjlighet att följa bloggen via e-mail
  • Responsiv design (dvs ser bra ut på mobiltelefoner och läsplattor)
  • Instagram-feed
  • Utöver kategorier även taggar
  • Och mycket mer… Se själv!

Tanken är även att jag kommer skriva om de nya funktionerna i en serie inlägg på den nya bloggen, så att alla förstår vad de är och hur de fungerar.

Den gamla bloggen kommer givetvis finnas kvar arkiverad så att man kan läsa gamla inlägg om man vill. Info om hur man kommer åt den efter övergången kommer på den nya hemsidan. Stort tack till alla er som följer Nina i hennes resa mot OS – det är för er vi driver bloggen!

Med vänliga hälsningar,
Adam Grawender
Webbadministratör