Nu är det en ny veckan med nya möjligheter. Som ni redan vet så har jag fått ett matschema av Amanda. Här är några av de råvarorna som jag brukar köpa inför veckan:

IMG_1518

För er som funderar över vad ni kan köpa till julklapp så tycker jag att ni ska spana in den här från Amanda.

”Julklappstips Personlig träning Ge bort tre timmar med Personlig tränare & Dietist och få ett fystest på köpet värde 395 kr. Fystest innebär 50 minuters besök hos Amanda där vi mäter kondition, styrka och rörlighet. Vi sätter mål och går igenom träningsbakgrund och eventuella skadebekymmer. Testet sker på gymmet i Torslanda och du behöver inte vara medlem för att träna med Amanda.”

Självklart har hon andra erbjudande, men jag tycker ni ska kika in på hennes hemsida och se vad man kan hitta. Varför inte starta nyåret med ett 6 veckors träningsschema med en kostrådgivning för att starta igång året. Det är mycket lättare om man har en person som följer upp en och puschar en. Jag föredrar verkligen att ha med mig en fys tränare till gymmet och hoppas vi kommer att kunna ha det i Brasilien.

Kramar på er