Tänk att om en vecka är det första advent?! Har det redan gått så fort, men om första advent är här snart, var är snön!!!

Nu sitter jag i soffan med en kopp te i handen och har brinnande ljus runt om kring mig. Jag har precis ätit en god söndags middag och nu njuter jag av att vara inne i värmen.

Under dagen var jag på julmarknad inte långt härifrån med en tjejkompis och hennes dotter.

Solen sken på oss men det var fruktansvärt kallt så man var inte ute länge. Det fanns många roliga saker, allt från färdiga pepparkakshus till smycken. Det var bland annat ponnyridning och skolkör som fanns på plats. Mys!!

Jag gillar verkligen julmarknader och den bästa jag har varit på hittills är i Göteborg, Jul på Liseberg. Har ni inte varit där så rekommenderar jag det. Jag tänkte faktiskt åka dit innan jul och få den extra lilla julkänslan.

Imorgon börjar en ny arbetsvecka MEN på fredag tar jag två veckors semester!!!

Heja mig sista veckan…

rg_1041082_m620 2013 marknad_05015_jarnvagen_lr Jul_liseberg2-redigerad