Godmorgon på er…

Vi har anlänt till Phuket, Thailand. Det både regnar, det är varmt och solen skiner. En riktigt bra blandning. Eftersom det är två timmars tidsskillnad från Kina så har vi försökt att komma in i tidsomställningen så fort vi kunnat. Vi kom fram till Thailand kl 00.00 lördags natt och i våra kroppar var det 02.00. Innan vi kom fram till hotellet så var nog klockan 04.00 så med andra ord så somnade vi då.

Vi vaknade vid 09.00 för att vi skulle träna beach kl 11.00. Solen sken på bra och det var verkligen fruktansvärt varmt. Träningen gick väl sådär från min sida. Jag var inte riktigt där vare sig fysiskt eller mentalt. Jag önskade bara att träningen skulle ta slut. Det var så varmt att det bara rann svett från oss, inte det sexigaste men jösses vad varmt det blev i solen….

Men vi klarade beachpasset och idag är det en ny dag med nya möjligheter. Nu ska vi till gymmet för att sedan vid 14 träna med Viktoria och Janne. Kul!

Trevlig måndag…

P.S Självklart har jag bränt mig för er som vill veta det….

IMG_1430

IMG_1435 IMG_1436 IMG_1437 IMG_1438