Ny vecka, nya möjligheter, nya utmaningar och nya förberedelser. Nu är det bara 5 dagar innan vi åker till Kina för att spela världs touren. Det ska bli så kul. Jag har verkligen saknat adrenalinet man får när man spelar match och speciellt mot bättre lag än vad man är van vid.

Från Kina så åker vi direkt till Thailand som är nästa stopp. Jag har varken varit i Kina eller Thailand så det ska bli en häftig upplevelse. Är det någon man behöver tänka på när man åker till dessa länder? Har ni några tips? Skriv gärna en eller två rader….

Måndagen har redan börjat ta slut och det har hunnits med tre pass idag. Två beachpass och ett gympass. Det är slut spurten innan Kina så nu gasar vi.

Helgen har annars varit väldigt bra här i Malmö. Jag tog denna helgen för att bara vara för mig själv vilket har resulterat till bara positiva saker. Jag har tittat mycket på film/ serier och sovit. Sprang lite oxå men det var bara för skoj skull!

Nu ska jag dra mig till sängen för att titta på någon härlig film innan det är tisdag morgon och det är dags att träna igen, 08.00….

Trevlig kväll!

IMG_0665