I natt så vaknade jag minst 3 gånger av att jag hade sådan fruktansvärd träningsvärk på rumpan, baksida lår och smalbenet. Wesley körde hårt med oss igår på gymmet och det märkte jag i natt och när jag reste mig imorse.

Jag har knappt kunnat gå för att det gör så ont. Jag trodde aldrig man kunde ha så fruktansvärd ont efter ett ben pass men tro mig det kan man. Även om jag hade ont så tog jag mig i skinnet och sprang precis innan middag.

De första löp stegen gjorde svin ont men sedan så gick det över. 25 minuter blev det och jag är stolt över att jag gjorde det.

Nu väntar någon film men som vanligt kommer jag att somna innan filmen har börjat….

Godnatt.

(jag hittade denna bild som verkligen säger allt jag vill säga med dagens inlägg)…

quote-the-last-three-or-four-reps-is-what-makes-the-muscle-grow-this-area-of-pain-divides-the-champion-arnold-schwarzenegger-165517