Vilken resa vi hade från Stockholm. Vi lämnade Stockholm vid 19.10 i lördags. Vi hade en helt okej resa. Karin fick två säten att ”sova” på och jag fick ett säte med lite bättre ben utrymme men en bebis bredvid mig. Som tur var hon otroligt snäll och skrek absolut ingenting under hela resan. (ett sådant barn vill jag också ha). Både jag och Karin försökte sova och Karin lyckades men tyvärr så gick det inte så bra för mig.

Jag vred mig i alla olika ställningar men fick träsmak hur jag än gjorde. I alla fall så landade vi 8,5 timme senare. Detta är alltså klockan halv fyra i våra kroppar. Både jag och Karin såg inte så pigga ut när vi landade men visste att vi hade cirka 6 timmar på flygplatsen innan vårt andra flyg skulle gå. Det sista Wesley sa till mig var ” Sov INTE under dessa 6 timmar”…..

VI käkade lunch vid 12 men i våra kroppar var det frukost dags (06.00 )…Vi lyckades inte sova däri mellan men efter maten var både jag och Karin i sovkoman. Vi sa att vi kan ju sova max 1,5 h, det är ju som en eftermiddagstupplur…. Karin somnade väldigt fort och lika väl jag.

Klockan gick och tillslut satt vi på planet som skulle ta oss till Xiamen. Jag fick denna gång tre platser för mig själv och Karin fick sitta vid exit platsen. Jag la mig direkt när vi hade landat och sov mer eller mindre i 2 timmar.

När vi väl var framme i Xiamen så fanns det transfer bussar som var från FIVB (turneringen). Vi tänkte varför inte det är både gratis och det var nära tillhands. Saken var den att innan vi hade andra dels spelare och domare på plats så tog det 1,5 h extra. Så vi kom från till hotellet vid halv tio….

Vi somnade väldigt fort och vaknade 11 timmar senare för att äta frukost.

Frukosten var helt okej. De har inget bröd och müsli var så där. Som tur köpte jag med mig både lite bröd och müsli. Så i morgon kommer jag att kunna äta en ordentlig frukost….

Vi har redan gjort ett beachpass idag och om ni har varit i Jao Pessoa i Brasilien då vet ni hur det blåser där…Detta var mycket likt detta. Det blåser orkan. Vi fick höra att när man tittade vid sidan av så trodde man att alla spelare är nybörjare… För oss var det en utmaning i alla fall. Första gången vi har tränat ute sedan Oslo som var i slutet av september…

Nu ska vi snart käka lite mat för att sedan ladda inför morgondagen. Vi spela först på onsdagen så att ni alla vet….

IMG_1376 IMG_1377

 

(Lunchen på flygplatsen. Servitören sa att det var lite starkt. Men i själva verket var det väldigt mycket starkt. Fick med andra ord inte i mig så mycket…)

 

 

IMG_1378

 

Transfer bussen som tog oss till vårt lyxiga hotell.