Nu har jag kommit ner till mitt gamla hem Göteborg. Det är verkligen väldigt skönt att ha två ställen man bor på här i Sverige. I Stockholm har jag systern och här i Göteborg har jag mamma. Jag önskade dock att jag hade en egen lägenhet men det kommer.

En av sakerna jag har saknat mest är beachhallen i Kviberg. Det var extremt många minnen i den gamla hallen men i den nya har jag tyvärr inte så många minnen. Jag måste göra några nya. Min klubb Göteborgs Beachvoley Club har varit min modersklubb från första början.. De har hjälpt mig detta året och det ska bli en ära att spela på hemma plan på den första internationella beachvolley tävlingen som kommer att arrangeras där den 4-6 oktober.

Ni kan läsa om det HÄR

För er som inte har jättekoll på vad detta är så är detta är ypperligt tillfälle att ta om man vill börja spela utomlands. Man får ett gäng poäng om man spelar och det räcker mer än vad man tror utomlands speciellt på Europa Touren. Så min önskan är att alla ni där ute som är sugna på att testa att spela internationellt börja redan den 4 oktober.

Kramar

LG_sverige3_130731