Idag är det lördag och äntligen är det vilodag. Men en vilodag för mig ser ut som följande: ligga i horisontal ställning hela dagen i sängen och titta på serier eller filmer. Tyvärr så blir det inte riktigt som man har tänkt sig. Eftersom detta är min enda dag som vi är lediga helt så är det mycket som ska göras för min del.

Det jag pratar om är att handla, laga mat och göra matlådor inför veckan.

Här är allt jag köpte idag:

IMG_1244

IMG_1260

Detta innehåller tre rätter = 12 matlådor

Det är både ekonomiskt och smidigt att göra detta. Nackdelarna är att det tar ex antal timmar att förbereda. Men här sitter jag och har gjort 2 rätter. Jag testade två nya rätter och de tog längre tid än jag trodde plus jag åt middag. Slutsats nu orkar jag inte göra den tredje rätten utan gör den imorgon.

Resultatet vad det blev är följande:

Tacopaj = jag gjorde allt mer hälsosamt, vilket menas att jag gjorde min egen tacoblandning istället för färdiglagad…

IMG_1245 IMG_1251

IMG_1252 IMG_1253 IMG_1254

IMG_1256

 

Andra rätten är en laxpasta:

IMG_1255 IMG_1259

 

Tredje rätten får ni se imorgon. Trevlig kväll

 

Kramar