Vi befinner oss i Malmö under några veckor innan vi åker upp till Göteborg för att spela den andra nationella mästerskapen. Vi har blivit varmt bemötta av alla Malmö borna. Jag får bo hos en tjejkompis Tessan och Karin, Wesley och Vandersson bor i en annan lägenhet som vi har fått hyra.

Planen var att jag skulle också bo där från allra första början men jag kände ganska fort att det är skönt med egen tid. Tessan jobbar på dagarna och då är jag ensam i lägenheten.

Dagarna ser väldigt lika ut. ecempel på en dag:

ca 8.00 – 10.00 Beachträning
ca 10.00 – 11.00 Gym
ca 13.00- 17.00 Beachträning

Mellan tiderna på dagen så hinner jag hem och äta och sova. Idag slängde jag ut mig att jag är som en bebis. Det ända jag gör är äter, sover och tränar. Men iaf så ser dagarna ut måndag till fredag. Är lite osäker hur lördagen ser ut men söndagen helt lediga.

Jag har fått låna Tessans kompis cykel. Den har redan varit en bra resurs. Det tar cirka 15 min att komma till hallen och det är grymma cykelvägar. Tusen tack för det Jenny.

Det är en otroligt bra känsla att få komma tillbaka till sanden och jag gillar verkligen att vi har ökat beachpassen till 2 per dag. Jag behöver verkligen boll tatchen.

Nu ska jag sova innan träningspasset nr 3 sätter igång klockan 15.00.

 

Trevlig dag.
Kramar

bild