Så idag är det söndag och för de flesta är det ledighet som stått på schemat. Man har säkert legat vid stranden om det har varit fint väder eller bara softat hemma om det har regnat. Jag och Karin har inte slappat utan vi har kört ett morgonpass armar/mage/rygg och eftermiddagen var fysträning.

Som jag nämnde blev det fysträning på eftermiddagen vilket bestod av sprints med en blandning av hopp i sanden. Mina ben klarade knappt att stå upp när jag gick därifrån. En känsla som jag har saknat. I love it!

Åter till söndagen. I Schweiz så är det en tradition att man bakar Zopf på söndagar. Det är kransbröd kan man säga. Det är en av de godaste bröden jag smakat. Självklart var det Sabina som bakade den och jag och Karin tittade på.

Jag hittade ett klipp på youtube som jag tänkte att ni kunde skumma igenom. Detta klipp gör bakningen  lite mer komplicerad än vad den egentligen är. Men här får ni klippet iaf.

Resultatet av vårt bröd:

4-up-on-6-1-13-at-9.36-PM-compiled

Trevlig söndag!

//N.G