Imorse körde jag, Matilda, Marianne och Sara beach träning. Som uppvärmning körde vi ståspel upp till 11 och sedan fortsatte vi till 21 fullt spel. Vi körde några rundor side out för att sedan avsluta med matcher.

För varje gång jag ska träna beachvolley så tänker jag på vad jag ska fokusera på just idag. Det har hjälpt mig många gånger. Speciellt om något går dåligt så börjar man tänka på det istället för att tänka på vad man vill uppnå, vad man vill göra med bollen.

Det är många olika moment i beachvolley och varje boll är annorlunda. En annan sak som är viktig att ta med sig är att det är en färsk vara. Tränar du inte så blir du inte bättre.

Nu väntar vila för att sedan åka till gymmet , där det blir intervaller och överkropp.

Tråkig kropp…. Inspiration!

joe-manganiello-the-werewolf-of-hollywood-in--L-MBQ6kJ