Mitt paket från Gymtillskott kom idag. Eftersom jag kommer att ha Stockholm som bas i sommar tänkte jag att då blir det smidigare att få produkterna hem till syrran. Det är alltid lika roligt att få ett paket från de. Nyfiken som nicke nyfiken. Jag vet ju egentligen vad som kommer men för en kort stund så glömmer jag bort det.

Det jag fick i paketet är:

Whey Protein Professional

 • • 100% vassleprotein
 • • Bidrar till muskeltillväxt
 • • Snabbare återhämtning
 • • Fri från aspartam

Casein Protein

 • • Rik på hög antikatabol micellär kasein
 • • Endast 3-4 g kolhydrater
 • • Perfekta alternativet på träningsfria daga

OhYeah!

 • • Packad med protein
 • • Bra mellanmål med fantastisk smak
 • • Fri från transfetter
 • • Bra protein-och energitillskott

Så det jag ska göra nu är att testa casein pulvret. Ska bli spännande!

IMG_0696 IMG_0695 IMG_0693 IMG_0691

Godnatt

// N.G