För er som har följt mig och Karin åkte vi tyvärr ut efter andra kval matchen. Det var blandade känslor efteråt. Jag kände mig psykiskt stark men fysisk kände jag mig inte lika stark. ”Ibland går det inte som man vill”: sa jag argt efter matchen.

Men vi deppade inte utan vi kände båda två att det handlar bara om träning. Träna, träna och åter igen träna. Så det vi gjorde resterande veckan. Vi gick upp klockan 06.15 torsdag, fredag och lördag för att träna. I detta fall så märker man hur mycket man vill något. Vi hade inte Wesley på plats, vi hade inga att träna mot, det är vinter om ca 2 veckor, det var kallt och inte nog med det, det var kolsvart ute. Här snackar vi om disciplin och vilja.

För att vi ska kunna slå de bästa lagen i världen behöver vi tro och ha tålamod. Att vi själva vet våra mål är något som visar en klarare väg vart vi vill komma.

En annan sak som jag har reflekterat över är att detta är mitt första år som professionell beachvolleyspelare. Innebörden av att kunna säga att man är det har inte slagit mig förens för någon vecka sedan. Jag skulle kunna säga att jag och Karin har ett gemensamt företag. Man gör i sort sett allt själv, man planerar resor, boende, man ska få ihop ekonomin, marknadsföring, sponsorer osv. En annan punkt är tränarrollen och där är jag så tacksam att vi har Wesley som vår tränare.

Sista saken som jag la märke till är just hur mycket jag kommer att vara hemma i Sverige. Varje gång jag har åkt från min syster eller mamma så har jag alltid vetat när jag kommer hem. Men denna gång så hade jag inget svar. Det stod helt stilla när Issa (syster) frågade när jag kommer till Stockholm igen.

Välkommen till beachvolley världens liv Nina!

Discipline motiv poster