Den första veckan i december såg jag absolut inget resultat. Tankarna gick om det ens var lönt att slita så mycket som jag gjorde. Men jag höll mig på samma bana och vips så var det en månad som hade gått och jag hade minskat flera centimeter. Många tänker nog precis som jag, att de ser inget resultat efter de första två, tre veckorna och slutar med det bra arbetet de gör. Se det så här; Du har ju inte gått upp de där extra kilorna under en natt, utan det har ju kommit av många dåliga dagar under kanske flera år. Då kan man inte förvänta sig att de där kilona ska försvinna efter en natt eller en vecka. Ha tålamod med din kropp det kommer att visa resultat. Ge det hårt arbete så kommer du dit.

Exempel vad jag äter nu när jag vill gå ner några cm till.

Frukost: Min favorit är fiber havregrynsgröt. Där tar jag två portioner eftersom jag inte blir mätt på en.

IMG_0265

 

Mellanmål 1: en blandning av lite allt möjligt. idag blev det keso, äpple, ägg, tomater.

IMG_0273

Lunch har jag inte kommit till än men planen är köttbit med grönsaker. Ska nog lyxa till det med någon sås idag, kanske bearnaisesås. Mums.

Mellanmål 2:  2-3 ägg, tomat, kanske en morot. Får se lite vad kylskåpet har att bjuda på.

Middag blir det nog samma som lunch.

 

 

// N.G