Nu när jag är här så märker man hur konditionen är jätte viktig. Därför har jag börjat springa för att kunna hålla uppe konditionen. Jag springer i en timme och denna veckan har det blivit kl kvart i fyra måndag och onsdag. I morgon ska jag springa sista passet för denna veckan.

Vad är det som är så bra att springa så länge? Många har frågat mig om jag jag ska bli löpare, men så är det icke. Men här kommer förklaringen.

Jag springer cirka 80% av min maxpuls. Det gör att jag håller en och samma puls hela vägen. Detta är för att kunna ta fram en nivå till om det skulle behövas tex på en match. Jag har märkt att alltid på slutet av en match så sviker min kondition mig. Därför vill jag verkligen träna upp den så den blir så grym som möjligt. Det ökar min förbränning också  vilket är ett stort plus.

Det var väldigt länge sedan jag sprang. Det är verkligen jätte kul och  eftersom jag har ett mål så blir det så mycket lättare att genomföra. Innan jag satte mina mål så var det de tråkigaste jag kunde göra.

Idag är det fredag och då är det mys på gång. Just nu sitter jag i min gamla lägenhet som jag, Tora och systrarna Thurin hade förra året och lånar internet. Lewin och Adam är hemma och gör stor kok. Det är verkligen jättegulligt att vi får låna deras internet eftersom vi inte har något installerat än. Hoppas på nästa vecka, men detta är brasse landet så det kan vara när som.

Ha en underbar fredag.

images (4)

//N.G