I en veckas tid så har min frukost varit olika för varje dag. Jag har verkligen inte tröttnat på något men jag kände att jag ville testa något helt nytt. Jag gjorde proteinpannkakor. Det var jättegott. Jag letade lite runt på nätet och kom in på denna sida  Jaz Primus blogg. Där hade hon lagt upp ett recept på pannkakorna.  Jag provade och resultatet blev fantastiskt gott med chokladproteinet.

IMG_0171

Receptet är följande:

Det blir cirka 4 pannkakor sammanlagt. (jag blev mätt efter 3 pannkakor)

1 dl mjölk

1 skopa chokladprotein

3 ägg

0,5 tsk vaniljsocker

1 tsk bakpullver

lite vatten

Blanda ner mjölk, protein, vanilpulver och vatten i en burk. Blanda med en visp (en vanlig). Knäck sedan i äggen och häll i bakpulvret, rör om ordentligt.  Sedan är det bara att steka. 

På pannkakan så la jag några frysta bär för att göra det lite sött.

IMG_0174

IMG_0173

IMG_0172

Enkelt,nyttigt och framför allt gott!

// N.G