Jag får ofta frågan om vart jag har gått när jag har varit skadad eller behöver hjälp med min kropp på något sett. Tycker det är ganska roligt att folk frågar mig eftersom jag är mer rutinerad med skador än vad jag tror=). haha. Men som min kropp mår hur bra som helst så beror det på många faktorer. Dels rehab men också olika behandlingar. Är du i Göteborg så rekommenderar jag varmt David Long. Han är leg sjukgymnast och leg. arbetsterapeut. Så har du haft problem med diskarna eller någon annan skada eller liknande,  så hör av er till mig eller om ni själva går in på deras hemsida och bokar tid.  Ortopedifemmanssport.com
Daves verksamhet har inte bara idrotts relaterade ”behandlingar” utan allt från om ni har problem med nacken eller behöver en härlig avkopplande massage efter ett hårt pass på arbetet eller beachvolleybollen=).
Det de erbjuder är följande:
  • Ortopedisk manuell terapi, OMT/ Manipulationsbehandling
  • Mjukdelsbehandling/Massage
  • Ergonomi
  • Hälsoprofilsbedömningar
  • Laserbehandling
  • Ultra Ljud, TNS och Nmes behandling
  • Akupunktur och elakupunktur
  • Ergonomi och träningsråd
  • Utprovning av ortoser
  • Utprovning och tillverkning av sko inlägg
 Nu ska jag iväg till gymmet och köra BEN!!!! Kul=). och den som jag har som gympartner idag igen är muskelknutten Tora Hansson =D!!!
ortoped