Idag blev det mycket ben och jag kunde knappt gå upp för trapporna på gymmet när jag var klar=).

Som många av er följer mig på Instagram så vet ni att jag glömde ett par byxor att träna i. Jag kommer dit och är peppad att köra tung ben. Väl i omklädningsrummet så byter vi om och jag hittar inte mina byxor. Jag tittar på Tora och säger ” detta är inte sant”.. Tora svara ”Nina, vad har du glömt nu igen” (igår så glömde jag sportbh och idag byxor)…suck, detta händer bara fröken grawender….

Jag tänkte att det finns säkert någon som har glömt kläder. Inte det fräschaste men man duschar ju efteråt=). Så jag gick upp till receptionen för att fråga om det finns att köpa eller låna. Men hon hade ingenting och i lådan med kvarglömda kläder fanns bara en sko. Haha, hur glömmer man sin vänstra sko? märker man inte det när man ska gå ut?!… hihihi

Men men, jag sa till mig själv att då får jag väl träna i Vällingby istället, det löser sig tänkte jag. Tora körde på med sitt tunga schema och jag tittade på som en apa=D haha. Men grejen var den att i tjejernas omklädningsrum så fanns det ett par byxor som jag hade spanat in men visste inte om det var någons. Så efter 45 minuter så säger Tora ” Men nina, ta de där byxorna och om hon kommer tillbaka och säger att det är hennes byxor så lämna tillbaka de. Det värsta är att du kommer tycka det är pinsamt”. Ja, Tora hade så rätt. Så jag satte fart och tog på mig brallorna och körde snabbt ben=).

Hahaha ägaren till byxorna kom aldrig=) så jag behövde inte skämmas….

Det jag körde på gymmet var följande:

Squats (utan vikt) 15ggr rep3

Utfalls steg 10 steg  rep 3 / två olika utfalls övningar med vikt.

Armhävningar 10 ggr  rep 3 

benpress 8ggr rep3

två olika magövningar.

 

Nu ska jag träffa söta Anna som jag inte har träffat på…hmmm 4 månader=P. Ska bli så kul.

IMG_0047IMG_0049IMG_0050