För tillfället är jag inte hemma i Sverige utan besöker en gammal vän i England. Jag har inte tillgång till gym som jag har hemma så därför testade jag att träna hemma. Jag har dock varit med på en volleyboll träning med hennes lag och det var otroligt roligt!. Men jag kände att efter volley träningen så är det nog bäst att hålla mig till mitt egna program och inte äventyra något. Så jag gjorde detta program. Jag har tagit övningar från olika personer på nätet. Jag körde väldigt intensivt i cirka 30 minuter.

Första passet (är mage/ armar) är att göra 10 rep ggr 4 omgångar. Ingen vila mellan övningarna men 10 sek vila mellan omgångarna. Så jag gjorde

dips

10 rep av dips,

armhävning

10 armhävningar men att jag tar ett steg åt höger vs vänster (mycket tuffare).

bergklättring

10 rep på varje ben snabbt.

fällkniv

10 rep fällkniven

 

Så detta gjorde jag 4 omgångar och som sagt ingen vila emellan övningarna!!! Då får man upp pulsen ordentligt. Intensivt och härlig känsla efteråt.

Efter detta vilade jag i ca 1 min för att sedan köra nästa del vilket är rumpa. Samma sak här fast bara tre omgångar.

knäböj

30 rep (knäböj)

rumplyft

20 rep (rumplyft)

Benspark

15 rep på varje ben (benspark)

sidlyft

15 rep på varje ben (sidolyft)

 

Jag var helt färdig efter detta pass=D. SÅ det går faktiskt och träna utan vikter utan att bara använda sin egen kropp. Lycka till!!!

 

IMG_0070 IMG_0068