När man läser något sådant om sig själv så värmer det i hjärtat så otroligt mycket. Jag är super glad att jag och David Long (Ortopedi femmanssport) ska samarbeta ihop! Jag ser verkligen fram emot detta.

Jag ska berätta lite mer om vad det är som är så häftigt och vad som utmärker denna affärside.

Jag och David hade bestämt möte och med min förvirring så trodde jag att det var på hans gamla kontor, vid kungsportsplatsen. Men när jag fick messet att jag skulle gå till Femmans sport i nordstan så blev jag fundersam.

När jag gick in i butiken frågade jag en av säljarna om David. Han pekade att jag skulle gå längst in i butiken. När jag närmade mig så såg jag att det fanns tre, fyra fåtöljer. I en av de satt David. Han reste sig med VÄRLDENS största leende!

Varje gång man ser/ träffar David så blir man så sjukt glad. Han är en sådan glädjespridare.

Det som är så speciellt med hans företag är att i en sport butik finns det en Ortopedisk Grupp. Det innebär att du behöver inte springa runt som en jojo till olika ställen för att få den hjälpen du behöver, allt finns under ett och samma tak kan man säga. Ex: har du problem med fötterna så har de den kunskapen och de verktygen som krävs på plats, både skor och ortopedisk hjälp under ett och samma tak. Bättre kan det inte bli!

Det de erbjuder är följande :

  • Ortopedisk manuell terapi, OMT/ Manipulationsbehandling
  • Mjukdelsbehandling/Massage
  • Ergonomi
  • Hälsoprofilsbedömningar
  • Laserbehandling
  • Ultra Ljud, TNS och Nmes behandling
  • Akupunktur och elakupunktur
  • Ergonomi och träningsråd
  • Utprovning av ortoser
  • Utprovning och tillverkning av sko inlägg
Gå in och kika på deras hemsida Ortopedi femmanssport. Har du idrottsbesvär varför inte beställa en tid redan idag.
P.S Glöm inte att gilla på Facebook;)